booojk Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 witam,wczoraj podczas godziny nauki jazdy, prowadząc samochód, doszło do stłuczki, nie z mojej winy.oczywiście miałam zapięte pasy, jednak mimo tego odskoczyłam gwałtownie do przodu i w wyniku tego bolał mnie kark i głowa.Instruktor przystąpił do spisania umowy, przy czym nie musiałam być, a ja postanowiłam nie czekać i od razu udałam się do szpitala, w celu zbadania.stwierdzono uraz skrętu kręgosłupa, noszenie kołnierza i zwolnienie do dwóch tygodni w pracy, nie wspominając oczywiście o przepisanych lekach.instruktor jak dotąd pytał tylko o stan mojego zdrowia i o to jak się czuję, ani słowa o odszkodowaniu.stąd moje pytanie.. czy starać się? i jakie podjąć kolejne kroki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booojk Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Tak, zostało spisane tylko oświadczenie.Rozumiem, że gdy zdobędę kopie będę mogła sama starać się dalej, nie bedzie musiał robić tego instruktor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1968 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Oczywiście, że sama instruktor do Twojego odszkodowania nic nie ma a jeżeli sam odniósł obrażenia to i on może starać się o odszkodowanie.Proponuję kontakt e-mailowy, postaram się doradzić i pomóc. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 booojk wrote:witam,wczoraj podczas godziny nauki jazdy, prowadząc samochód, doszło do stłuczki, nie z mojej winy.oczywiście miałam zapięte pasy, jednak mimo tego odskoczyłam gwałtownie do przodu i w wyniku tego bolał mnie kark i głowa.Instruktor przystąpił do spisania umowy, przy czym nie musiałam być, a ja postanowiłam nie czekać i od razu udałam się do szpitala, w celu zbadania.stwierdzono uraz skrętu kręgosłupa, noszenie kołnierza i zwolnienie do dwóch tygodni w pracy, nie wspominając oczywiście o przepisanych lekach.instruktor jak dotąd pytał tylko o stan mojego zdrowia i o to jak się czuję, ani słowa o odszkodowaniu.stąd moje pytanie.. czy starać się? i jakie podjąć kolejne kroki?W opisanym przypadku doszło do powstania obrażeń ciała / rozstroju zdrowia, który uzasadnia wystąpienie z roszczeniami z polisy OC. Może Pan dochodzić:- zadośćuczynienia za krzywdę- odszkodowania za poniesiona straty (koszty leczenia, przejazdów itp.)- odszkodowania za utracone korzyści (utracony dochód w okresie zwolnienia).W przypadku pytań proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam,jestem osobą ,która może pani pomóc w uzyskaniu odszkodowania.Pracuję dla firmy DRB,która w profesjonalny sposób zajmie się całą sprawą.Mogę umówić panią z naszym przedstawicielę,który przekaże wszystkie informacje dotyczące pani sprawy.Mój tel 606909644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi