kapor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czy w przypadku szkody całkowitej należy mi się samochód zastępczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 kapor wrote: Czy w przypadku szkody całkowitej należy mi się samochód zastępczy? Oczywiście w przypadku szkody całkowitej również przysługuje samochód zastępczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapor Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Dzięki za odpowiedź i pomoc. Faktycznie można wynająć samochód zastępczy do czasu wypłacenia odszkodowania. Taka mała przestroga zalecam skorzystanie z fachowej pomocy kancelarii prawnej bądź wypożyczalni, która tym się zajmuje. Jak się okazuje gdybym dalej sam to załatwiał to sprawa ląduje w sądzie. Dobrze, że zgłosiłem się po samochód do wypożyczalni Panek SA gdzie załatwiali resztę za mnie. TU nie są chętne do zastępczych samochodów i samemu można się z tym bujać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ale panu bzdur nagadali a pan to wszytko " łyknął". A reklama jest na forum zakazana. Proszę nie powtarzać nie sprawdzonych teorii usłyszanych w jakiejś firmie, która ma w tym interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowbell Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tak należy ci się jak najbardziej auto zastępc.ze z oc sprawcy> przysługuje tak długo jak wymagają tego okoliczności i opcjonalnie w zlaeżności od tego jakie rozwiązanie wybierzesz - oddanie wraku, zatrzymanie i otrzymanie odszkodowania, naprawa wraku do stanu sprzed wypadku. Zajrzyj sobie na stronkę http://cito-krakow.pl/, a najlepiej to się z nimi skontaktuj, to bardzo fachowa kancelaria i uzyskasz tam odpowiedzi na wszystkie pytania.Polecam Kancelarię odszkodowawczą cito kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimbon23 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 ja tez mam z tej wypozyczalni toyotke 4tys od nowosci przejechane naprawde zalatwiaja wszystko sami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi