kapor Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Czy w przypadku szkody całkowitej należy mi się samochód zastępczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anlex Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 kapor wrote: Czy w przypadku szkody całkowitej należy mi się samochód zastępczy? Oczywiście w przypadku szkody całkowitej również przysługuje samochód zastępczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapor Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 Dzięki za odpowiedź i pomoc. Faktycznie można wynająć samochód zastępczy do czasu wypłacenia odszkodowania. Taka mała przestroga zalecam skorzystanie z fachowej pomocy kancelarii prawnej bądź wypożyczalni, która tym się zajmuje. Jak się okazuje gdybym dalej sam to załatwiał to sprawa ląduje w sądzie. Dobrze, że zgłosiłem się po samochód do wypożyczalni Panek SA gdzie załatwiali resztę za mnie. TU nie są chętne do zastępczych samochodów i samemu można się z tym bujać! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Ale panu bzdur nagadali a pan to wszytko " łyknął". A reklama jest na forum zakazana. Proszę nie powtarzać nie sprawdzonych teorii usłyszanych w jakiejś firmie, która ma w tym interes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowbell Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Tak należy ci się jak najbardziej auto zastępc.ze z oc sprawcy> przysługuje tak długo jak wymagają tego okoliczności i opcjonalnie w zlaeżności od tego jakie rozwiązanie wybierzesz - oddanie wraku, zatrzymanie i otrzymanie odszkodowania, naprawa wraku do stanu sprzed wypadku. Zajrzyj sobie na stronkę http://cito-krakow.pl/, a najlepiej to się z nimi skontaktuj, to bardzo fachowa kancelaria i uzyskasz tam odpowiedzi na wszystkie pytania.Polecam Kancelarię odszkodowawczą cito kraków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zimbon23 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 ja tez mam z tej wypozyczalni toyotke 4tys od nowosci przejechane naprawde zalatwiaja wszystko sami:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts