Jump to content
Forum Odszkodowania

Wypadek, szkoda całkowita a samochód zastępczy.

Recommended Posts

kapor wrote:

Czy w przypadku szkody całkowitej należy mi się samochód zastępczy?

Oczywiście w przypadku szkody całkowitej również przysługuje samochód zastępczy.

• 3 weeks later...
Dzięki za odpowiedź i pomoc. Faktycznie można wynająć samochód zastępczy do czasu wypłacenia odszkodowania. Taka mała przestroga zalecam skorzystanie z fachowej pomocy kancelarii prawnej bądź wypożyczalni, która tym się zajmuje. Jak się okazuje gdybym dalej sam to załatwiał to sprawa ląduje w sądzie. Dobrze, że zgłosiłem się po samochód do wypożyczalni Panek SA gdzie załatwiali resztę za mnie. TU nie są chętne do zastępczych samochodów i samemu można się z tym bujać!

Ale panu bzdur nagadali a pan to wszytko " łyknął". A reklama jest na forum zakazana. Proszę nie powtarzać nie sprawdzonych teorii usłyszanych w jakiejś firmie, która ma w tym interes.

• 4 months later...
Tak należy ci się jak najbardziej auto zastępc.ze z oc sprawcy> przysługuje tak długo jak wymagają tego okoliczności i opcjonalnie w zlaeżności od tego jakie rozwiązanie wybierzesz - oddanie wraku, zatrzymanie i otrzymanie odszkodowania, naprawa wraku do stanu sprzed wypadku. Zajrzyj sobie na stronkę http://cito-krakow.pl/, a najlepiej to się z nimi skontaktuj, to bardzo fachowa kancelaria i uzyskasz tam odpowiedzi na wszystkie pytania.Polecam Kancelarię odszkodowawczą cito kraków

• 1 month later...