wojtek1981 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 W 2012r. moja żona uległa wypadkowi w pracy ,maszyna do ubijania kotletów (PIP po kontroli stwierdził brak części osłon) pochwyciła dłoń żony pomiędzy wałki w wyniku czego doznała wieloodłamowych złamań palców III,IV i V ,mnogie rany otwarte,miażdżone.Do dnia dzisiejszego występuje brak czucia w palcu IV,brak funkcji w stawach III,IV tzn w jednym palcu nie ma czucia, a zginanie i uchwyt jest upośledzony.Moje pytanie jest takie..jakiego realnego odszkodowania możemy się domagać od byłego pracodawcy żony? dodam jeszcze,że żona wymaga zabiegu neurochirurgicznego(który nie wiadomo czy przyniesie skutek).Proszę o pomoc z Góry Dziękuje! Wojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludek Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Witam,Nie umiem Panu odpowiedzieć na pytanie jakiego odszkodowania mogą się Państwo spodziewać, lecz mogę zapewnić że postaramy się wywalczyć je dla Pana w jak najwyższej postaci. Po Tym wypadku powinna być zrobiona notataka BHP'owca jeżeli takeigo czegoś nie było to będziemy zmuszać firmę do wystawienia takiej notatki, lecz zapewniamy iż zadośćuczynienie, zwrot kosztów leczenia, zwrot kosztów za leki (potwierdzony paragonami lub fakturami) na 100 % wywalczymy.Możemy zaoferować Panu darmową wycene sprawy.Wystarczy Się do nas odezwać !Email w profilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek1981 Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Witam,Nie mogę się z panem z kontaktować gdyż gdy wchodzę na profil dla mnie Pański e-mail jest nie widoczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierpien Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Witam nasza firma zajmuje się uzyskiwaniem odszkodowań jeśli państwo chcą skorzystać z porady proszę o telefon xxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts