majkolaj Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam, 13 sierpnia skręciłem kolano.Grałem, na boisku w tenisa.Wywróciłem się, i rzepka mi się przesunęła w lewo.Po chwili, gdy wyprostowałem kolano, rzepka "sama" wróciła na miejsce.Z pomocą kolegów doszedłem do domu.Kolano mi spuchło, bardzo bolało, i przez jakieś 3-4 prawie nie mogłem, chodzić, musiałem się wszystkiego trzymać, żeby dojść nawet do ubikacji....Oraz bardzo mi spuchła.Tego samego dnia pojechałem, na pogotowie, zrobili mi prześwietlenie, i lekarz stwierdził skręcenie kolana.I kazał zgłosić się tydzień po wypadku, jeśli noga dalej będzie boleć.Lekarz przepisał mi opaskę na kolano(100 zł, ale nfz refunduwało i kupiłem za 30:D), oraz dalej smarować kolano, i przepisał mi jeszcze, rehabilitacje, przez 10(kończy się jutro).Robią mi tam Jonoforezę,Krioterapię,Terapuls, oraz ćwiczenia na wzmocnienie, jakichś tam mięśni.Jestem ubezpieczony w szkole. Ile mogę dostać za to kolano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubulek24 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Oj, to naprawdę różnie jest. Ostatnio kumpel dostał 70zł za złamane bodajże 2 żebra, więc nie spodziewaj się nie wiadomo czego. Swoją drogą ciekawie brzmi tytuł twojego posta, jakbyś się zastanawiał, co bardziej opłaca ci się skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi