Asiasia Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam, w dniu wczorajszym miałam wypadek został mi zrobiony RTG oraz TK.Natomiast nie mam wypisu ze szpitala, czy przedstawienie RTG i TK wystarczy do uzyskania ubezpieczenia? Stwierdzono u mnie naderwanie mięśni i ścięgien szyjnych. Mam założony kołnierz i przepisane leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asiasia Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 A czy szpital ma obowiązek wydania tej notatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Asiasia wrote: A czy szpital ma obowiązek wydania tej notatki? Szpital ma obowiązek udostępnić dokumentację medyczną pacjenta będąca w jego posiadaniu. Wynika to z ustawy o prawach pacjenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asiasia Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi