karrolcia1988 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam miesiąc temu mialam wypadek maszyna obciela mi 4 palce prawej reki 2och nie mam a wskazujacy i srodkowy obciete sa za paznokciem. Obecnie jestem w trakcie leczenia i rehabilitacji. Mam kilka pytan gdyz niewiem czy mam szanse na rente inwalidzka gdyz pracuje tutaj sezonowo na konkrekcie 6miesiecznym. jak mam to jak oni ja tutaj wyliczaja ? a drugie pytanie dotyczy odszkodowania czy wiecie moze na jakiej zasadzie jest ona tutaj wyplacane i ile trzeba na nie czekac.? bardzo prosze o odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrolcia1988 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 niestety za krotko jestem na forum i nie mam jeszcze uprawnien do zamieszczania adresow przynajmniej taki komunikat mi wyskoczyl jak probowalam podac swojego emaila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi