K.Stas Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam,Mam pytanie odnośnie uzyskania odszkodowania po wypadku samochodowym, którego sprawca był mój tata.W wyniku zjechania z pasa drogowego ,auto wpadło na pień wycietego drzewa i zostało wyrzucone na pole. Na skutek tego zdarzenie moja mama doznała urazu kręgosłupa, pęknięcie kręgów w odcinku ledzwiowym. Karetka zawiozła mamę do szpitala. Przebywała tam przez tydzień i została wypisana w gorsecie umożliwiającym wstawanie i przemieszczanie sie tylko po mieszkaniu.gorset jest zalecany na ok. 6 tygodni.pierwsze dwa tygodnie wiązały sie z moja pomocą przy funkcjonowaniu mamy: higiena, zakupy , zastrzyki przeciwbólowe itpKiedy należy złożyć dokumenty dokumenty i do kogo?Czy sama jestem w stanie uzyskać odszkodowanie , czy warto skorzystać z firm oferujących pomoc? Ubezpieczycielem jest PZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.Stas Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Czy znacie Państwo firmę , która stawia na pierwszym miejscu pomoc dla klienta , anie własny zysk?Zastanawiam sie jakie podjąć kroki i która z firm pomagających w uzyskaniu odszkodowania jest godna polecenia .Prosze o podpowiedź, będę wdzięczna za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.Stas Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jak można przekazać panu email? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.Stas Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Niestety ze względu na moja niska aktywność w forum nie mam takich uprawnień do podania maila. PozdrawiamK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi