kassia69 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam. Pracuje w przedszkolu jako nauczycielka. Dzisiaj nachyliłam sie nad dzieckim a dziecko podniosło się iUdeźyło mnie w czoło swoją głową. Okazało się źe mam rozcięty łuk brwiowy.Z powodu długiego krwawienia udałam się do chirurga- 1 szef i 2 ściągające plasterki. Niby nic ale wyglądam jak indianin xZ tymi plastrami, personel się ze mnie śmieje:) a ból głowy jest straszny. Chirurg dał 7 dni zwolnienia ale nie wiem czy skorzystam. Czy to jest wypadek w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A dziecku nic się nie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassia69 Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Naszczęście dziecku nic się nie stało. Newet nie poczuło bólu. Rodzicom zgłosiłam aby obserwowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruk.logan Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 no wypadek w pracy, radzę wziąć zwolnienie, z głową lepiej nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonanzaz Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dokładnie, jak dają to brać, tym bardziej jeśli głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowbell Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Skontaktuj się z Kancelarią Odszkodowawczą Cito Kraków. Pracuje tam grupa specjalistów, którzy udzielą Ci fachowej porady i krok po kroku pokierują jak dochodzić odszkodowania powypadkowego i za uszczerbek na zdrowiu. Specjaliści z kancelarii pomagają również w zakresie odszkodowań komunikacyjnych, powypadkowych samochodowych i typowo wypadków w pracy. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi