pawelb Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam,25.08.2013 roku miałem kolizję, nie z mojej winy. samochód został doszczętnie rozwalony, uznano szkodę całkowitą. Odszkodowanie wypłacono w ciągu 30 dni, natomiast na parkingu jest do dnia dzisiejszego. Wszystko to było spowodowane tym, że nie mam warunków do trzymania tego samochodu (mieszkam w bloku, więc za taki wrak z pewnością policja wreczyła by mi mandat). Prawdopodobnie jutro samochód, a raczej jego wrak zostanie sprzedany. Czy w takim przypadku firma winowajcy powinna dopłacić za parking do momentu sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancelariabugaj Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam Ubezpieczalnia zapłaci prawdopodobnie za ok. 5-7 dni postoju na parkingu uznając, że to jest wystarczający czas na sprzedaż wraku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 brzydka wrote: mam pytanie czy twoje auto jest z roku 2000 ?jesli tak to firma w ktorej pracuje moze uzyskac wyzsze odszkodowanie niz zaplacilo TU.TUnapewno zanizylo wysokosc odszkodowania nawet o 50 % jesli bys byl zainteresowany ta sprawa podaj mi swoj numer tel badz meila a ja ci wszystko wytlumacze warunek auto 2000 rok i mlodsze Jestem zainteresowany tym tematem - 667542080. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DPDO Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 firma może zapłacić za okres dłuższy niż do dnia wypłaty odszkodowania. w świetle ostatnich orzeczeń sądowych masz szansę na uzyskanie większej kwoty. proponuje jednak skorzystać z usług profesjonalnej firmy. również sprawdź czy odszkodowanie, które zostało Ci wypłacone wyliczono poprawnie. w razie pytań zapraszam do kontaktu na e-maila - pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi