Mr_Hyde Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 witamWczoraj podczas nocnej zmiany uderzyłem sie w łokieć, niby nic lecz po uderzeniu zacząłem odczuwać mrowienie oraz drętwienie dwóch ostatnich palców (IV i V) oraz część dłoni od palców aż do nadgarstka. Dodatkowo nie mogę podnosić przedmiotów ponieważ sprawia mi to ból. Zgłosiłem zdarzenie mojemu przełożonemu na zmianie ( akurat sie nawinoł) . Myślałem ze samo przejdzie po chwili aczkolwiek tak sie nie stało. W drodze do domu po zakończonej zmianie udałem sie na pogotowie w obawie ze może ta pozornie błacha sprawa kryje w sobie jakiś większy problem. Tam stwierdzili że po kilku godzinach powinno samo ustąpić. Niestety stan ten utrzymuje sie nadal i powoduje durzy dyskomfort oraz ból praktycznie uniemożliwiający wykonywanie obowiązków (jestem spawaczem).Dlatego poszedłem do lekarza rodzinnego i dostałem L4 i skierowanie na zdjęcie RTG i do chirurga. Lekarka powiedziała mi także ze morze być uszkodzony nerw łokciowy (możliwy zabieg) lub zwykłe stłuczenie i po kilku dniach samo przejdzie. Na RTG nic nie wyszło (kości całe).Czy po takim czasie mogę zgłosić wypadek przy pracy?Wizytę u chirurga mam dopiero w poniedziałek i nie wiem czy zgłaszać jeśli to nic poważnego, lecz jeśli tak to leczenie może trochę potrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowbell Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Skontaktuj się z Kancelarią Odszkodowawczą Cito Kraków. Pracuje tam grupa specjalistów, którzy udzielą Ci fachowej porady i krok po kroku pokierują jak dochodzić odszkodowania powypadkowego i za uszczerbek na zdrowiu. Specjaliści z kancelarii pomagają również w zakresie odszkodowań komunikacyjnych, powypadkowych samochodowych i typowo wypadków w pracy. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi