Monia1980 Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Witam.17 lat temu, w trakcie praktyk w sklepie, na polecenie szefa, dźwigałam skrzynki z piwem. Miałam wtedy 16 lat. Doznałam urazu kręgosłupa - przepuklinę tylną, centralną jądra miażdżystego krążka L4-L5 (badania z 1998r, teraz dodatkowo wyszło L3-L4, L4-L5 i L5-S1 - obniżenie wysokości krążków). Generalnie, mój kręgosłup jest w rozsypce. Czy jest szansa na uzyskanie odszkodowania w tej sprawie, po tylu latach? Jeśli tak - co muszę zrobić? Jakie dokumenty skompletować? Gdzie się zgłosić? Podpowiedzcie, proszę, jaki tryb postępowania jest w takim przypadku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowbell Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Skontaktuj się z Kancelarią Odszkodowawczą Cito Kraków. Pracuje tam grupa specjalistów, którzy udzielą Ci fachowej porady i krok po kroku pokierują jak dochodzić odszkodowania powypadkowego i za uszczerbek na zdrowiu. Specjaliści z kancelarii pomagają również w zakresie odszkodowań komunikacyjnych, powypadkowych samochodowych i typowo wypadków w pracy. Polecam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts