Michalbo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam. Miałem wypadek pod Warszawą nie z mojej winy- kobieta wpadła w poślizg. Auto to mój firmowy bus, który jest zarejestrowany w Finlandii tak jak i moja firma. Na czas naprawy auta, które jest naprawiane w Polsce wróciłem do Finlandii samolotem i samolotem też będę musiał się udać aby odebrać auto. Zaistniała sytuacja jest uciążliwa gdyż nie mogę wykonywać swojej pracy swobodnie. Moje pytanie brzmi czy ubezpieczalnia winnej tj. PZU powinna zwrócić mi koszty przelotów jak i również zadość uczynienie z powodu komplikacji z tym wynikających ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancelariabugaj Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 WitamTeoretycznie i zgodnie z prawem powinni zwrócić. Ale na 90% nie zwrócą nic lub w ograniczonym zakresie. Niestety trzeba się nastawić na sprawę sądową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bez_kaloszy Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 raczej ciężko będzie uzyskać takie odszkodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi