grzzees Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam ! mam problem wpadłem w dziurę w jezdni i uszkodziłem dwie opony z prawej strony.Ubezpieczyciel uznał je do wymiany i tu chciałbym zapytać :1czy nie należą mi sie 4 opony gdyż " zgodnie z obowiązującymi obecnie przepisami w prawie polskim nie można montować opon z różnymi wzorami bieżników, czy opon o różniących się rozmiarach na jednej osi pojazdu" 2.od nowych opon potrącił 50% gdyż uszkodzone były w takim stopniu "zużyte" i tu pytanie jak mam niby kupić identyczne opony z takim samym "zużyciem"?czy mogę żądać nowych opon? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 2 x nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzzees Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 dziękuje za szybka odpowiedź jeszcze jedno pytanie czy należy mi sie zwrot za holowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi