grzzees Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Witam ! mam problem wpadłem w dziurę w jezdni i uszkodziłem dwie opony z prawej strony.Ubezpieczyciel uznał je do wymiany i tu chciałbym zapytać :1czy nie należą mi sie 4 opony gdyż " zgodnie z obowiązującymi obecnie przepisami w prawie polskim nie można montować opon z różnymi wzorami bieżników, czy opon o różniących się rozmiarach na jednej osi pojazdu" 2.od nowych opon potrącił 50% gdyż uszkodzone były w takim stopniu "zużyte" i tu pytanie jak mam niby kupić identyczne opony z takim samym "zużyciem"?czy mogę żądać nowych opon? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 2 x nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzzees Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 dziękuje za szybka odpowiedź jeszcze jedno pytanie czy należy mi sie zwrot za holowanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now