kaaas1992 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam,miesiąc temu jeżdżąc na snowboardzie złamałam nasadę kości promieniowej. Założono mi gips na ponad 4 tygodnie. Wiązało się to też z 3 tygodniowym zwolnieniem w pracy (jestem zatrudniona na umowie o pracę, 3 tygodnie dlatego, że wypadek zdarzył się podczas urlopu). Nigdy nie byłam w takiej sytuacji i jestem ciekawa czy mogę ubiegać się o odszkodowanie. Jeśli tak to do kogo? Do tej pory korzystając z usług publicznych zakładów zdrowia pokazałam RMUA mamy, teraz pierwszy raz dostałam cos takiego z pracy (umowę mam dopiero od 2 miesięcy).Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ze wszystkich polis z ramienia NNW. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pire Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dzień dobry! Czy ktoś był winny wypadkowi ? Jeśli nie - odpowiedź jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi