kaaas1992 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Witam,miesiąc temu jeżdżąc na snowboardzie złamałam nasadę kości promieniowej. Założono mi gips na ponad 4 tygodnie. Wiązało się to też z 3 tygodniowym zwolnieniem w pracy (jestem zatrudniona na umowie o pracę, 3 tygodnie dlatego, że wypadek zdarzył się podczas urlopu). Nigdy nie byłam w takiej sytuacji i jestem ciekawa czy mogę ubiegać się o odszkodowanie. Jeśli tak to do kogo? Do tej pory korzystając z usług publicznych zakładów zdrowia pokazałam RMUA mamy, teraz pierwszy raz dostałam cos takiego z pracy (umowę mam dopiero od 2 miesięcy).Z góry dziękuję za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Ze wszystkich polis z ramienia NNW. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pire Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Dzień dobry! Czy ktoś był winny wypadkowi ? Jeśli nie - odpowiedź jak powyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now