Kamila118 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Chciałbym się poradzić w sprawie zadość uczynienia od sprawcy wypadku . W ubiegłym tygodniu byłem uczestnikiem wypadku w którym wyprzedzający samochód jadący z przeciwka kierowca uderzył we mnie w wyniku czego doznałem złamania otwartego kości łokciowej . Chciałbym się starać o zadośćuczynienie od sprawcy wypadku . Mam 20 lat i nie pracuje a sprawca jest emerytem . Czy 5.000 jest kwota realna do uzyskania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila118 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Posiada polisę OC a ja poruszałem się pojazdem jednośladowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pire Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dostał już Pan tą kwotę na konto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila118 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie dopiero mam w planie zacząć się o nią starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pire Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 To 5 000 złotych to tylko część zadośćuczynienia - najwięcej oczywiście po postępowaniu sądowym. Choć to trochę trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pire Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jaki przyjemniaczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi