dkallysz10 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam. Jak w temacie dziś ok 6 nad ranem przysnąłem za kółkiem co doprowadziło do tego, że zjechałem na pobocze i zmiotłem z powierzchni ziemi 4 barierki. Samochód nie nadawał się już do jazdy zaznacze że nie wiem z jaką prędkością jechałem. Na szczęście nikt tamtędy nie przechodził. Mój pracodawca mnie nie ubezpieczył, samochód jest ubezpieczony w firmie UNIQA w formie podstawowej ale nie jest przerejestrowany na mojego pracodawce po 3 miesiącach od kupna. Moje pytanie brzmi czy mogę walczyć o jakiekolwiek odszkodowanie i czy będe musiał płacić za szkody które wyrządziłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkallysz10 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Auto zarejestrowane na osobę fizyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkallysz10 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donarti Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 to tak naprawde zależy od twojego szefa, czy bwedzie miał roszczenia do ciebie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi