dkallysz10 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Witam. Jak w temacie dziś ok 6 nad ranem przysnąłem za kółkiem co doprowadziło do tego, że zjechałem na pobocze i zmiotłem z powierzchni ziemi 4 barierki. Samochód nie nadawał się już do jazdy zaznacze że nie wiem z jaką prędkością jechałem. Na szczęście nikt tamtędy nie przechodził. Mój pracodawca mnie nie ubezpieczył, samochód jest ubezpieczony w firmie UNIQA w formie podstawowej ale nie jest przerejestrowany na mojego pracodawce po 3 miesiącach od kupna. Moje pytanie brzmi czy mogę walczyć o jakiekolwiek odszkodowanie i czy będe musiał płacić za szkody które wyrządziłem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkallysz10 Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Auto zarejestrowane na osobę fizyczną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkallysz10 Posted March 30, 2014 Author Share Posted March 30, 2014 Ktoś pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
donarti Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 to tak naprawde zależy od twojego szefa, czy bwedzie miał roszczenia do ciebie czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now