bgwarszawa Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Witam. Otrzymałem pismo od straży miejskiej za przekroczenie prędkości. Zgadzam się, przekroczyłem podanego dnia, tj w niedziele ale nie o wskazanej godzinie. O wskazanej godzinie byłem w pracy, mam świadków, zapewne komórka podczas jazdy logowała się do różnych stacji bazowych. Wieczorem, po pracy wróciłem samochodem do domu przez nikogo nie niepokojony a samochód cały czas stał przed pracą i nikt inny tego dnia nie używał go. Proszę o informację co mogę ugrać ze strażą wychodząc z założenia że skoro mylą się o godzinę to i prędkość też może być zawyżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajnuski Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 wiesz, że przekroczyłeś prędkość ale kombinujesz...jak ty sypiasz w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bez_kaloszy Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 http://mojafirma.infor.pl/moto/prawo-na-drodze/predkosc-i-fotoradary/694502,Jak-dziala-fotoradar-na-skrzyzowaniu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi