Ania0212 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Byłam pasażerem. Kierowca wpadł w poślizg, po tym jak coś wybiegło na drogę. Trafiłam do szpitala. Mam liczne obrażenia. Mogę liczyć na odszkodowanie czy przysługuje mi ono tylko jeśli wypadek był w drodze do/ze szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdsfds Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 WitamJak najbardziej przysługuje dla Pani zadośćuczynienie, zwrot kosztów leczenia, zwrot utraconego dochodu (o ile doszło) oraz ewentualnie w zależności od obrażeń zwrot tytułem opieki osób trzecich. To wszystko zostanie pokryte z polisy OC kierującego pojazdem. Może również Pani się starać o odszkodowania z NNW szkolnego o ile Pani posiada.Proszę zbierać wszelkiego rodzaju rachunki za leczenie. W razie pytań zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania0212 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Serdecznie dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rherra7 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi