Ania0212 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Byłam pasażerem. Kierowca wpadł w poślizg, po tym jak coś wybiegło na drogę. Trafiłam do szpitala. Mam liczne obrażenia. Mogę liczyć na odszkodowanie czy przysługuje mi ono tylko jeśli wypadek był w drodze do/ze szkoły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fdsfds Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 WitamJak najbardziej przysługuje dla Pani zadośćuczynienie, zwrot kosztów leczenia, zwrot utraconego dochodu (o ile doszło) oraz ewentualnie w zależności od obrażeń zwrot tytułem opieki osób trzecich. To wszystko zostanie pokryte z polisy OC kierującego pojazdem. Może również Pani się starać o odszkodowania z NNW szkolnego o ile Pani posiada.Proszę zbierać wszelkiego rodzaju rachunki za leczenie. W razie pytań zapraszamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania0212 Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 Serdecznie dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rherra7 Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 xxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now