beata321 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 mój sześcioletni syn miał wypadek na rowerze trzy szwy na zawnątrz wargi i cztery w srodku w jamie ustnej ile procent powinni mu przyznać pytam ponieważ nie chcę żeby mnie oszukali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam, tabela OWU do danej polisy Pani pomoże. Wystarczy poczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksandraC Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 i tak nie wypłacą tyle, ile powinni. Mogę polecić kancelarię która zajmie się Pani sprawą, oczywiście wszystko załatwiają za darmo, nawet w przypadku, gdy trzeba coś gdzieś zapłacić, zakładają pieniądze za klienta.Gdyby chciała Pani powierzyć Im swoją sprawę, nawet już po wypłaceniu odszkodowania wyliczonego przez firmę, proszę o telefon (xxx). Nic Pani nie traci, a może tylko zyskać. Życzę zdrowia dla synka, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi