lolek1231 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 witam. wczoraj wkrecilem sobie dwa srodkowe palce u prawej reki (jestem praworeczny) wwyniku czego paznokcie zeszly mi zywcem oraz poszarpało palce. od razu pojechalem do szpitala. bylem troche wypity, od razu na wejsciu dalem o tym znac lekarzowi. wyslal mnie na rtg po czym zszył rany oraz zerwał paznokcie. nie byl to wypadek w pracy. Ile moge dostac odszkodowania i jak sie za to zabrac? bardzo bylbym wdzieczny zaodpowiedz. PSna kartce od lekarza pisze ze to rany 3 i 4 stopnia.przepraszam za brak polskich znakow i bledy. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1231 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 prosilbym o odp tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariga Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 A z jakiego ubezpieczenia chcesz skorzystać? Masz jakąś prywatną polisę od następstw nieszczęśliwych wypadków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joannat Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 dariga wrote: A z jakiego ubezpieczenia chcesz skorzystać? Masz jakąś prywatną polisę od następstw nieszczęśliwych wypadków? Dokładnie, o to samo chciałam zapytać. Byłeś pijany a to może sporo utrudnić moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi