fighter7 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 WitamMiałem wypadek autokarowy podczas wycieczki szkolnej i ubiegalem sie o odszkodowanie z ubezpieczenia szkolnego. Niestety przysłali oni odmowę wypłaty świadczeń. Moje obrażenia to były:1.kawałek szkła w oku(wyjęto mi je i jest już wszystko ok)2.Naciągnięcie mięśni karku i szyji3. Stłuczone lewe kolano, potłuczenia ogólne Czy mogę w takiej sytuacji jakoś się odwołać i żądać jakiegokolwiek odszkodowania? Jeżeli chodzi o odszkodowanie z OC i wycieczki to to mam załatwione także prosze nie reklamować swoich firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 tzn dokumentacje medyczna i wszystko ja im wczesniej dalem, a co listu z odmową to pisze że moge ich pozwać, a to chyba srednio sie oplaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 ale gdzie i jak zlozyc to? I jak takie odwolanie ma wygladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 szukałem tu: http://rzu.gov.pl/serwis-prawny/wzory-pism/Ubezpieczenia_gospodarcze__ubezpieczenia_komunikacyjne__na_zycie__mienia___853Ale nie ma tu takiego wzoru do odwołania jak w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter7 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi