lokos2010 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam w miesiącu lipcu byłam zatrudniona w zakładzie produkcyjnym przez agencje pracy.Miałam wypadek w pracy ,zaraz mija 14 dni a agencja nie sporządziła karty wypadkowej twierdzi ze należy to do zakładu pracy.Mam tylko ustne zgłoszenie wypadku,teraz nie odbierają telefonów a na sporządzenie karty wypadkowej jest 14 dni.Czy jeżeli umowa zlecenie była do końca lipca a zwolnienie mam do końca sierpnia to po wygaśnięciu umowy mam nadal płatne?Bardzo dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castorian Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś pisemnie za potwierdzniem, ze zgłosiłaś w zakładzie w którym pracowałaś i i agencji. po 14dniach od zlożnia i braku reakcji zgłoś PIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekociku Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Albo wcześniej zadzwoń do nich i powiedz, że pójdziesz do PIPu jak Ci nie wydają. Wtedy momentalnie wydają wszystkie potrzebne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Dziękuje za odpowiedź. Na ten moment próbuję dogadywać się z pracodawcami. ____________Sign up with 650-987 for getting incredible online EMC courses exam and Princeton University. We also provide best and wikipedia with guaranteed success. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi