matom Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam.Uległem wypadkowi w pracy skręciłem i naderwałem staw skokowy,noga w ortezie przez miesiąc. Dostałem wezwanie na komisję, gdzie lekarka przyznała mi 1% uszczerbku na zdrowiu... To, że mogę się odwołać wiem, ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać no i czy jest sens,czy możliwe jest że mogą mi dodać jakiś procent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castorian Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Odebrać nie odbiorą.Szansa na więcej? hmm, trudne pytanie sprawa do rozstrzygnięcia sądowo.Kluczowe będzie udowodnienie, ze staw nigdy wcześniej nie uległ urazowi. To tylko skręcenie ciesz się, że tyle dostałeś. W sytuacji stwierdzania kolejnego skręcenia jest szansa nawet 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza55 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jeżeli sam nie wiesz, skorzystaj z pomocy jakiś kancelarii prawnych, które specjalizują się w odszkodowaniach i ich odzyskiwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulina.s Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 misza55 wrote: Jeżeli sam nie wiesz, skorzystaj z pomocy jakiś kancelarii prawnych, które specjalizują się w odszkodowaniach i ich odzyskiwaniu. dokładnie, samemu będzie bardzo ciężko coś wskórać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1979 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 szansa jest, ale wiadomo jak to z tym bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokuba Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja bym próbował, chociaz nie jest to w sumie duże uszkodzenie. No ale 700zł piechotą nie chodzi jak to się mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi