matom Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Witam.Uległem wypadkowi w pracy skręciłem i naderwałem staw skokowy,noga w ortezie przez miesiąc. Dostałem wezwanie na komisję, gdzie lekarka przyznała mi 1% uszczerbku na zdrowiu... To, że mogę się odwołać wiem, ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać no i czy jest sens,czy możliwe jest że mogą mi dodać jakiś procent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
castorian Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Odebrać nie odbiorą.Szansa na więcej? hmm, trudne pytanie sprawa do rozstrzygnięcia sądowo.Kluczowe będzie udowodnienie, ze staw nigdy wcześniej nie uległ urazowi. To tylko skręcenie ciesz się, że tyle dostałeś. W sytuacji stwierdzania kolejnego skręcenia jest szansa nawet 0% Link to comment Share on other sites More sharing options...
misza55 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Jeżeli sam nie wiesz, skorzystaj z pomocy jakiś kancelarii prawnych, które specjalizują się w odszkodowaniach i ich odzyskiwaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulina.s Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 misza55 wrote: Jeżeli sam nie wiesz, skorzystaj z pomocy jakiś kancelarii prawnych, które specjalizują się w odszkodowaniach i ich odzyskiwaniu. dokładnie, samemu będzie bardzo ciężko coś wskórać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz1979 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 szansa jest, ale wiadomo jak to z tym bywa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tokuba Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Ja bym próbował, chociaz nie jest to w sumie duże uszkodzenie. No ale 700zł piechotą nie chodzi jak to się mówi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now