Rysku09 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam.Około 2 miesięcy temu złamalem 4 kość srodrecza poszedłem do szpitala w UK założyli mi szynę po tygodniu gips. Po ściągnięciu okazało sie ze krzywo sie zroslo i zrobił sie zrost w miejscu złamania (guzek) i 4 palec jest osuniety do dołu nie widać 4 kostki w szpitalu dali mi opaskę na 5 tygodni jak nie pomoże to operacja. Nie umówili sie na następny termin do kontroli ani na operacje. Zaczął sie 3 tydzień i ręka boli na maxa ta opaska odparza i ociera, czuje ze nic nie daje wręcz przeciwnie. Stad moje pytanie czy jest to w jakimś sensie zaniedbanie lekarskie czy mogę ubiegać sie o odszkodowanie itd.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysku09 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Coś więcej sie dowiem? Dzięki Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysku09 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Coś więcej sie dowiem? Dzięki Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicorn988 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 maxa ta opaska odparza i ociera, czuje ze nic nie daje wręcz przeciwnie. Stad moje pytanie czy jest to w jakimś sensie zaniedbanie lekarskie czy mogę ubiegać sie o odszkodowanie itd.Z góry dziękuje. ___________________We are the pioneers in providing learnalanguage.com - learning french online and how to learn norwegian language exams with 100% exam The University of Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi