ja123 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam, W zeszłym miesiącu zmarł mój brat w wypadku samochodowym i dowiedziałam się ostatnio że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Było u mnie już 2 agentów Europejskiego Centrum i namawiało mnie żebym pozwoliła im działać za mnie. Zastanawiam się czy warto bo opinie w sieci są różne. Będę wdzięczna za podpowiedź czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Proszę nie namawiać mnie na skorzystanie z usług innych agentów chce tylko poznać opinie o firmie EuCO. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocny-prawnik Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 duża prowizja, opinie ostatnio takie sobie. Przetrzymują pieniądze, trudno z nimi się skontaktować. Wejdź na ich profil facebookowy i poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ja123 wrote:Witam,W zeszłym miesiącu zmarł mój brat w wypadku samochodowym i dowiedziałam się ostatnio że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Było u mnie już 2 agentów Europejskiego Centrum i namawiało mnie żebym pozwoliła im działać za mnie. Zastanawiam się czy warto bo opinie w sieci są różne. Będę wdzięczna za podpowiedź czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Proszę nie namawiać mnie na skorzystanie z usług innych agentów chce tylko poznać opinie o firmie EuCO.Z góry dziękiPrzy wypadku ze skutkiem śmiertelnym wybór pełnomocnika powinien być rozsądnie przeprowadzony. Na rynku jest wiele podmiotów które zajmują się tego typu sprawami. Warto dokładnie zapoznać się z ofertą tj. jaka usługa za jaką prowizję, kto uiszcza koszty sądowe, na czyje konto idą pieniądze itp.Co do firmy wymienionej w wątku, to nie wypada mi komentować, bo ktoś mógłby napisać że nie jest to obiektywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ja123 wrote:Witam,W zeszłym miesiącu zmarł mój brat w wypadku samochodowym i dowiedziałam się ostatnio że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Było u mnie już 2 agentów Europejskiego Centrum i namawiało mnie żebym pozwoliła im działać za mnie. Zastanawiam się czy warto bo opinie w sieci są różne. Będę wdzięczna za podpowiedź czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Proszę nie namawiać mnie na skorzystanie z usług innych agentów chce tylko poznać opinie o firmie EuCO.Z góry dziękiNiestety specyfika sieci jest taka, że negatywną opinię może zamieścić każdy, nie tylko klient ale też konkurencyjna firma, a nie każdy ma tyle taktu co Pan Andrzej, żeby nie wypowiadać się na temat swoich adwersarzy, co słusznie mogłob być uznane za nieobiektywne.Najlepiej kierować się własnym rozsądkiem i uważnie zapoznać się z umową i ofertą danej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Ja uważam EuCO za dobrą firmę. Pomogli mi kiedy miałem problem z uzyskaniem odszkodowania. Wszystko przebiegło sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz KA Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam, reprezentuję Departament Odszkodowań - możemy bezpłatnie zweryfikować szkodę i przedstawić naszą propozycję dopłaty do tego odszkodowania. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfama Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Mam zupełnie inne zdanie. Spotkanie z ich przedstawicielem zmieniło moje życie. Nareszcie mogę z nadzieją patrzeć w przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Raczej uznaję ich za firmę godną polecenia. Mają swoje standardy i się ich trzymają, ciężko mi oceniać efektywność ale z pewnością pod kątem obsługi mają u mnie duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guest Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 ja bylam zadowolona z tej wspolpracy. Solidny i rzetelny kontakt w trakcie przebiegu calej sprawy. Efekt? naprawde porzadne i uczciwe odszkodowanie. Moim zdaniem maja naprawde dobra skutecznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinia1661348290 Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ze swojej strony polecam EuCO. Zaproponowali racjonalna kwote prowizji, nic nie musialam placic na wstepie. Koszty rozliczane sa z uzyskanego odszkodowania. Wszystko jasne, sprawa poprowadzona profesjonalnie i rzetelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi