ja123 Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Witam, W zeszłym miesiącu zmarł mój brat w wypadku samochodowym i dowiedziałam się ostatnio że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Było u mnie już 2 agentów Europejskiego Centrum i namawiało mnie żebym pozwoliła im działać za mnie. Zastanawiam się czy warto bo opinie w sieci są różne. Będę wdzięczna za podpowiedź czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Proszę nie namawiać mnie na skorzystanie z usług innych agentów chce tylko poznać opinie o firmie EuCO. Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomocny-prawnik Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 duża prowizja, opinie ostatnio takie sobie. Przetrzymują pieniądze, trudno z nimi się skontaktować. Wejdź na ich profil facebookowy i poczytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_Gryczka Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 ja123 wrote:Witam,W zeszłym miesiącu zmarł mój brat w wypadku samochodowym i dowiedziałam się ostatnio że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Było u mnie już 2 agentów Europejskiego Centrum i namawiało mnie żebym pozwoliła im działać za mnie. Zastanawiam się czy warto bo opinie w sieci są różne. Będę wdzięczna za podpowiedź czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Proszę nie namawiać mnie na skorzystanie z usług innych agentów chce tylko poznać opinie o firmie EuCO.Z góry dziękiPrzy wypadku ze skutkiem śmiertelnym wybór pełnomocnika powinien być rozsądnie przeprowadzony. Na rynku jest wiele podmiotów które zajmują się tego typu sprawami. Warto dokładnie zapoznać się z ofertą tj. jaka usługa za jaką prowizję, kto uiszcza koszty sądowe, na czyje konto idą pieniądze itp.Co do firmy wymienionej w wątku, to nie wypada mi komentować, bo ktoś mógłby napisać że nie jest to obiektywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gacek7 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 ja123 wrote:Witam,W zeszłym miesiącu zmarł mój brat w wypadku samochodowym i dowiedziałam się ostatnio że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Było u mnie już 2 agentów Europejskiego Centrum i namawiało mnie żebym pozwoliła im działać za mnie. Zastanawiam się czy warto bo opinie w sieci są różne. Będę wdzięczna za podpowiedź czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Proszę nie namawiać mnie na skorzystanie z usług innych agentów chce tylko poznać opinie o firmie EuCO.Z góry dziękiNiestety specyfika sieci jest taka, że negatywną opinię może zamieścić każdy, nie tylko klient ale też konkurencyjna firma, a nie każdy ma tyle taktu co Pan Andrzej, żeby nie wypowiadać się na temat swoich adwersarzy, co słusznie mogłob być uznane za nieobiektywne.Najlepiej kierować się własnym rozsądkiem i uważnie zapoznać się z umową i ofertą danej firmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek90 Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Ja uważam EuCO za dobrą firmę. Pomogli mi kiedy miałem problem z uzyskaniem odszkodowania. Wszystko przebiegło sprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz KA Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Witam, reprezentuję Departament Odszkodowań - możemy bezpłatnie zweryfikować szkodę i przedstawić naszą propozycję dopłaty do tego odszkodowania. Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
szfama Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Mam zupełnie inne zdanie. Spotkanie z ich przedstawicielem zmieniło moje życie. Nareszcie mogę z nadzieją patrzeć w przyszłość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekb Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Raczej uznaję ich za firmę godną polecenia. Mają swoje standardy i się ich trzymają, ciężko mi oceniać efektywność ale z pewnością pod kątem obsługi mają u mnie duży plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 ja bylam zadowolona z tej wspolpracy. Solidny i rzetelny kontakt w trakcie przebiegu calej sprawy. Efekt? naprawde porzadne i uczciwe odszkodowanie. Moim zdaniem maja naprawde dobra skutecznosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia1661348290 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Ze swojej strony polecam EuCO. Zaproponowali racjonalna kwote prowizji, nic nie musialam placic na wstepie. Koszty rozliczane sa z uzyskanego odszkodowania. Wszystko jasne, sprawa poprowadzona profesjonalnie i rzetelnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now