Jump to content
Forum Odszkodowania

Europejskie Centrum Odszkowowań - PROSZĘ O OPINIE (EuCO)

ja123
 Share

Recommended Posts

Witam,

W zeszłym miesiącu zmarł mój brat w wypadku samochodowym i dowiedziałam się ostatnio że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Było u mnie już 2 agentów Europejskiego Centrum i namawiało mnie żebym pozwoliła im działać za mnie. Zastanawiam się czy warto bo opinie w sieci są różne. Będę wdzięczna za podpowiedź czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Proszę nie namawiać mnie na skorzystanie z usług innych agentów chce tylko poznać opinie o firmie EuCO.

Z góry dzięki

duża prowizja, opinie ostatnio takie sobie. Przetrzymują pieniądze, trudno z nimi się skontaktować. Wejdź na ich profil facebookowy i poczytaj.

ja123 wrote:
Witam,

W zeszłym miesiącu zmarł mój brat w wypadku samochodowym i dowiedziałam się ostatnio że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Było u mnie już 2 agentów Europejskiego Centrum i namawiało mnie żebym pozwoliła im działać za mnie. Zastanawiam się czy warto bo opinie w sieci są różne. Będę wdzięczna za podpowiedź czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Proszę nie namawiać mnie na skorzystanie z usług innych agentów chce tylko poznać opinie o firmie EuCO.

Z góry dzięki
Przy wypadku ze skutkiem śmiertelnym wybór pełnomocnika powinien być rozsądnie przeprowadzony. Na rynku jest wiele podmiotów które zajmują się tego typu sprawami. Warto dokładnie zapoznać się z ofertą tj. jaka usługa za jaką prowizję, kto uiszcza koszty sądowe, na czyje konto idą pieniądze itp.

Co do firmy wymienionej w wątku, to nie wypada mi komentować, bo ktoś mógłby napisać że nie jest to obiektywne.

ja123 wrote:
Witam,

Z góry dzięki
Niestety specyfika sieci jest taka, że negatywną opinię może zamieścić każdy, nie tylko klient ale też konkurencyjna firma, a nie każdy ma tyle taktu co Pan Andrzej, żeby nie wypowiadać się na temat swoich adwersarzy, co słusznie mogłob być uznane za nieobiektywne.

Najlepiej kierować się własnym rozsądkiem i uważnie zapoznać się z umową i ofertą danej firmy.

• 4 years later...
  • 1 month later...

Witam, reprezentuję Departament Odszkodowań - możemy bezpłatnie zweryfikować szkodę i przedstawić naszą propozycję dopłaty do tego odszkodowania.

Pozdrawiam,

• 10 months later...
  • 3 weeks later...
Raczej uznaję ich za firmę godną polecenia. Mają swoje standardy i się ich trzymają, ciężko mi oceniać efektywność ale z pewnością pod kątem obsługi mają u mnie duży plus.

• 2 months later...
ja bylam zadowolona z tej wspolpracy. Solidny i rzetelny kontakt w trakcie przebiegu calej sprawy. Efekt? naprawde porzadne i uczciwe odszkodowanie. Moim zdaniem maja naprawde dobra skutecznosc

• 3 weeks later...
Ze swojej strony polecam EuCO. Zaproponowali racjonalna kwote prowizji, nic nie musialam placic na wstepie. Koszty rozliczane sa z uzyskanego odszkodowania. Wszystko jasne, sprawa poprowadzona profesjonalnie i rzetelnie

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...