ares123 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam.W wyniku nieszczęśliwego wypadku w domu miałem rany cięte i założone szwy na twarzy oraz ręce. Po ranach zostały mi blizny o wielkości mniej więcej:1. czoło - około 2cm2. nos - około 2cm3. znów nos - około 4cm4. ręka - około 7cmBlizny na twarzy są najgorsze bo non stop widoczne, fakt że pewnie po jakimś czasie i stosowaniu maści, zbledną i trochę znikną, ale raczej nie całkowicie.Jestem ubezpieczony w pracy w PZU. Przyznano mi 3% trwałego uszczerbku na zdrowiu.Pytanie czy warto się odwoływać i powalczyć o więcej?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1661348271 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Odwołać zawsze się możesz i zawsze są jakieś szanse na większe odszkodowanie. Ewentualnie możesz zwrócić się do firmy odszkodowawczej, która za usługę pobierze % od wypłaconego ubezpieczenia, ale powinni dużo więcej wynegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi