Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Odszkodowanie-kancelaria czy osobiście?

TomaszS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Anna_K święte słowa :)

Iga_Bednak - nie obrażaj się :) Po prostu wizerunek branży odszkodowawczej cierpi przez takich pseudo agentów wielkich firm, którzy nie cofna się przed niczym by zdobyć klienta. Jak popatrzysz na forum, to 99,99% ich wypowiedzi na "naganianie" klientów.

• 1 rok później...
Też słyszałam, że kancerarie potrafią wygrać więcej, dlatego też się na nią zdecydowałam. Moją sprawę rozwiązało drb i byłam bardzo zadowolona. dobry kontakt, sympatyczni ludzie, bardzo cierpliwi no i co najważnejsze to efektywni! Wygrali dla mnie fajne pieniądze, dzięki którym wróciłam do pełnej sprawności i nie byłam obciązeniem dla najbliższych. Zdecydowanie warto.

• 3 tygodnie później...
Przeczytałem wasze wypowiedzi i nurtuje mnie jedno pytanie. Bo rozumiem, że w sumie stawki prowizji każda firma ustala sobie sama. To czy na prawdę warto zapłacić większą prowizję ale mieć pewność, że większa firma z dużym prawdopodobieństwem wygra sprawę. Czy może wybrać mniejszą firmę zapłacić mniejszą prowizję ale nie do końca pewną wygraną?

Witaj Emilgos,

Profesjonalna Kancelaria prowizję ustala na podstawie obrażeń, ustalenia odpowiedzialności, dokumentacji medycznej/szkody oraz orzecznictwa sądu właściwego dla klienta. Proponując umowę bierze również ryzyko przegrania powództwa na etapie sądowym. Dlatego myślę warto korzystać z usług firm które mają duże doświadczenie i prowizja jest adekwatna do skuteczności. Tutaj mniejszy nie znaczy, że gorszy. Są kancelarie które mają doświadczenie 10-cioletnie i spore sukcesy mimo że nie są spółkami akcyjnymi.

Pozdrawiam

Katarzyna

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
Na pewno warto odda? spraw? fachowcom prawnikom, ,ja dzi?ki oddaniu tych kilkunastu %- kancelarii VERSUS Micha?a Pietrykowskiego zyska?em 400% mia?em 2500z? renty a S?d dzi?ki pracy kancelarii VERSUS P?ock(ca?a Polska) zas?dzi? 10700z? miesi?cznie i ponad 700 000z? zaleg?ych rent plus odsetki,czyli jednak warto ale naprawd? sprawdzonym fachowcom .Ja nie ?a?uj? i gor?co polecam prawnika Micha?a Pietrykowskiego-VERSUS