Michal_ Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Anna_K święte słowa Iga_Bednak - nie obrażaj się Po prostu wizerunek branży odszkodowawczej cierpi przez takich pseudo agentów wielkich firm, którzy nie cofna się przed niczym by zdobyć klienta. Jak popatrzysz na forum, to 99,99% ich wypowiedzi na "naganianie" klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korelka Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Też słyszałam, że kancerarie potrafią wygrać więcej, dlatego też się na nią zdecydowałam. Moją sprawę rozwiązało drb i byłam bardzo zadowolona. dobry kontakt, sympatyczni ludzie, bardzo cierpliwi no i co najważnejsze to efektywni! Wygrali dla mnie fajne pieniądze, dzięki którym wróciłam do pełnej sprawności i nie byłam obciązeniem dla najbliższych. Zdecydowanie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilgos Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Przeczytałem wasze wypowiedzi i nurtuje mnie jedno pytanie. Bo rozumiem, że w sumie stawki prowizji każda firma ustala sobie sama. To czy na prawdę warto zapłacić większą prowizję ale mieć pewność, że większa firma z dużym prawdopodobieństwem wygra sprawę. Czy może wybrać mniejszą firmę zapłacić mniejszą prowizję ale nie do końca pewną wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witaj Emilgos, Profesjonalna Kancelaria prowizję ustala na podstawie obrażeń, ustalenia odpowiedzialności, dokumentacji medycznej/szkody oraz orzecznictwa sądu właściwego dla klienta. Proponując umowę bierze również ryzyko przegrania powództwa na etapie sądowym. Dlatego myślę warto korzystać z usług firm które mają duże doświadczenie i prowizja jest adekwatna do skuteczności. Tutaj mniejszy nie znaczy, że gorszy. Są kancelarie które mają doświadczenie 10-cioletnie i spore sukcesy mimo że nie są spółkami akcyjnymi. PozdrawiamKatarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maszak Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Skontaktuj się może z DRB. Wiem, że uzyskują odszkodowanie nawet do kilkunastu lat po wypadku i ponoć są bardzo skuteczni. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi76 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na pewno warto odda? spraw? fachowcom prawnikom, ,ja dzi?ki oddaniu tych kilkunastu %- kancelarii VERSUS Micha?a Pietrykowskiego zyska?em 400% mia?em 2500z? renty a S?d dzi?ki pracy kancelarii VERSUS P?ock(ca?a Polska) zas?dzi? 10700z? miesi?cznie i ponad 700 000z? zaleg?ych rent plus odsetki,czyli jednak warto ale naprawd? sprawdzonym fachowcom .Ja nie ?a?uj? i gor?co polecam prawnika Micha?a Pietrykowskiego-VERSUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi