_carlos- Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam,w dniu 10.02.2015 okolo godziny 13 usłyszałem w mieszkaniu wycie alarmu mojego samochodu. Gdy wyjrzałem przez okno zobaczyłem snieg leżący na masce samochodu. Snieg zsunał się ze spadzistego dachu sąsiedniej kamienicy. Zszedłem na dwór i zobaczyłem zbitą szybę czołową oraz pęknięty lakier na masce. Zadzwoniłem po policję -funkcjonariusz zrobił notatkę i powiadomił mnie kto jest zarządcą budynku. Zrobiłem zdjęcia we własnym zakresie i udałem się do administracji po numer polisy. Zarządca powiedział, że nie poda mi numeru polisy i żebym wystąpił do nich z pismem o odszkodowanie.Teraz pytanie: czy mogę naprawiać auto, czy muszę czekać na ich rzeczoznawcę? Mam tylko ubezpieczenie OC i mój ubezpieczyciel nie wyśle swojego rzeczoznawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnowak Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam, musi Pan czekać na rzeczoznawce z TU. Bo przyjedzie, a tu auto będzie juz zrobione i po kasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi