_carlos- Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Witam,w dniu 10.02.2015 okolo godziny 13 usłyszałem w mieszkaniu wycie alarmu mojego samochodu. Gdy wyjrzałem przez okno zobaczyłem snieg leżący na masce samochodu. Snieg zsunał się ze spadzistego dachu sąsiedniej kamienicy. Zszedłem na dwór i zobaczyłem zbitą szybę czołową oraz pęknięty lakier na masce. Zadzwoniłem po policję -funkcjonariusz zrobił notatkę i powiadomił mnie kto jest zarządcą budynku. Zrobiłem zdjęcia we własnym zakresie i udałem się do administracji po numer polisy. Zarządca powiedział, że nie poda mi numeru polisy i żebym wystąpił do nich z pismem o odszkodowanie.Teraz pytanie: czy mogę naprawiać auto, czy muszę czekać na ich rzeczoznawcę? Mam tylko ubezpieczenie OC i mój ubezpieczyciel nie wyśle swojego rzeczoznawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilnowak Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Witam, musi Pan czekać na rzeczoznawce z TU. Bo przyjedzie, a tu auto będzie juz zrobione i po kasie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now