porobiony312 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam, otóż 2 miesiące temu złamałem obojczyk z przemieszczeniem, niefortunny wypadek. Łączna kwota ubezpieczenia wynosiła 13000 zł.Po zaniesieniu wszystkich potrzebnych dokumentów do PZU, dzień pózniej zadzwoniła do mnie kobieta która powiedziała że z wyliczeń itp wyszło 340 zł odszkodowania. Uważam że ta kwota jest zaniżona, a więc odmówiłem. 2 dni później przysłali na konto 250 zł. Ktoś może mi to wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_Martus Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wydaję mi się, że zaproponowana kwota 340 zł byłaby, gdyby podpisała Pani ugodę z PZU. Skoro Pani otwarcie powiedziała, że kwota jest za niska i będzie odwoływać się to ubezpieczyciele pomniejszyli kwotę. Aczkolwiek należy stwierdzić, że zaproponowana kwota jest bardzo mała.porobiony312 wrote:Witam, otóż 2 miesiące temu złamałem obojczyk z przemieszczeniem, niefortunny wypadek. Łączna kwota ubezpieczenia wynosiła 13000 zł.Po zaniesieniu wszystkich potrzebnych dokumentów do PZU, dzień pózniej zadzwoniła do mnie kobieta która powiedziała że z wyliczeń itp wyszło 340 zł odszkodowania. Uważam że ta kwota jest zaniżona, a więc odmówiłem. 2 dni później przysłali na konto 250 zł. Ktoś może mi to wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi