kapa155 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Spowodowałem wypadek w ruchu drogowym nie ustąpiłem pierwszeństwa na skrzyżowaniu i uderzyłem w pojazd. Mam prawo jazdy mniej niż pół roku nie byłem karany nikomu nic sie nie stało! Co mi grozi za to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapa155 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 i posiadam tylko OC samochodu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelarubikon Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 mandat i utrata zniżek oc, nic więcej, po to istnieje oc aby w razie wypaku to ubezpieczyciel wypłacił odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnowak Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 nic się nie stanie. Zniżki polecą jeśli auto bylo na kogoś z rodziny. Mandat i pkt karne pewnie i tak już dostałeś. Nawet jeśli komuś coś się stalo to OC wypłaci kase i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi