kapa155 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Spowodowałem wypadek w ruchu drogowym nie ustąpiłem pierwszeństwa na skrzyżowaniu i uderzyłem w pojazd. Mam prawo jazdy mniej niż pół roku nie byłem karany nikomu nic sie nie stało! Co mi grozi za to ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapa155 Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 i posiadam tylko OC samochodu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelarubikon Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 mandat i utrata zniżek oc, nic więcej, po to istnieje oc aby w razie wypaku to ubezpieczyciel wypłacił odszkodowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilnowak Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 nic się nie stanie. Zniżki polecą jeśli auto bylo na kogoś z rodziny. Mandat i pkt karne pewnie i tak już dostałeś. Nawet jeśli komuś coś się stalo to OC wypłaci kase i po sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now