Ewka14 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie obejmuje . Firma PZU poinformowała mnie żebym uzyskała dane firmy i polisę OC .Napisalam pismo do spółdzielni mieszkaniowej o podanie danych firmy i polisy oc ale mi odmówili.Proszę powiedzieć mi jak mozna zdobyć polis e OC ,dane firmy już mam .Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_Martus Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ewka14 wrote: Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie obejmuje . Firma PZU poinformowała mnie żebym uzyskała dane firmy i polisę OC .Napisalam pismo do spółdzielni mieszkaniowej o podanie danych firmy i polisy oc ale mi odmówili.Proszę powiedzieć mi jak mozna zdobyć polis e OC ,dane firmy już mam .Prosze o pomoc Pani Ewo proszę spróbować wystosować podanie do UFG. Ich obowiązkiem jest darmowe udostępnienie polisy sprawcy zdarzenia. W Pani przypadku firmy, która uszkodziła Pani ścianę. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Martus wrote:Pani Ewo proszę spróbować wystosować podanie do UFG. Ich obowiązkiem jest darmowe udostępnienie polisy sprawcy zdarzenia. W Pani przypadku firmy, która uszkodziła Pani ścianę.Żaden zakład bądź firma nie ma obowiązku wskazywania i udostępniania swojej polisy OC! A pismo w tej sprawie do UFG to największa głupota jaką słyszałem.Ewka14 wrote:Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie obejmuje . Firma PZU poinformowała mnie żebym uzyskała dane firmy i polisę OC .Napisalam pismo do spółdzielni mieszkaniowej o podanie danych firmy i polisy oc ale mi odmówili.Proszę powiedzieć mi jak mozna zdobyć polis e OC ,dane firmy już mam .Prosze o pomocJeżeli spółdzielnia odmawia wydania polisy to wszelkie roszczenia proszę kierować bezpośrednio do nich. Jeżeli oczywiście to spółdzielnia odpowiada za zaistniałą szkodę i ma Pani pewność, że prace remontowe nie zostały powierzone firmie zewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 ela20114 wrote: Osoby poszkodowane proszę o pilny kontakt pomogę-tel.725-943-367 Zdarta płyta czy głupota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek112 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dzieki za informacje :-) ---------------------------------------------------------------------------------- https://zalukaj24.com/ http://cda24.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi