bobmar39 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Siedziałem na ławce kiedy wjechał we mnie samochód.Złamany prawy łokieć,2 żebra i dużo siniaków.Kierowca bez promili i prochów we krwi.Nie mam jego danych(po wypadku zemdlałem)Co mam teraz zgromadzić i czy samemu warto walczyć o odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minus Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 A była policja? Masz dokumenty ze szpitala? Moje zdanie jest takie, że najlepiej z taką sprawą iść do EuCO. Oni doradzą ci co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Nieglowicz wrote:Jeżeli masz notatkę z Policji oraz całą dokumentację medyczną, to sprawa jest do ruszenia. Co do odszkodowania, to można ściągnąć z Ubezpieczeniowego Funduszu Gwarancyjnego.Osobiście nie wiem czy jest sens samemu się starać o odszkodowanie. Jest to dość trudne i zagmatwane. No i kwoty jakie sam uzyskasz nie są imponujące.Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic możemy się spotkać i omówić temat.A czy umie Pan czytać ze zrozumieniem??? Reklama na forum jest zabroniona! Proszę zerknąć do regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi