bobmar39 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Siedziałem na ławce kiedy wjechał we mnie samochód.Złamany prawy łokieć,2 żebra i dużo siniaków.Kierowca bez promili i prochów we krwi.Nie mam jego danych(po wypadku zemdlałem)Co mam teraz zgromadzić i czy samemu warto walczyć o odszkodowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 A była policja? Masz dokumenty ze szpitala? Moje zdanie jest takie, że najlepiej z taką sprawą iść do EuCO. Oni doradzą ci co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_Gryczka Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Nieglowicz wrote:Jeżeli masz notatkę z Policji oraz całą dokumentację medyczną, to sprawa jest do ruszenia. Co do odszkodowania, to można ściągnąć z Ubezpieczeniowego Funduszu Gwarancyjnego.Osobiście nie wiem czy jest sens samemu się starać o odszkodowanie. Jest to dość trudne i zagmatwane. No i kwoty jakie sam uzyskasz nie są imponujące.Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic możemy się spotkać i omówić temat.A czy umie Pan czytać ze zrozumieniem??? Reklama na forum jest zabroniona! Proszę zerknąć do regulaminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now