Dorota1661348281 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witam, nie znalazłam takiego wątku, więc zakładam nowy. Mam pytanie o możliwość otrzymania odszkodowania za szczepienie dziecka zaraz po urodzeniu. Córka została zaszczepiona w pierwszej dobie życia mimo, że jej waga urodzeniowa wynosiła 1080 gramów. Podobno są wytyczne, aby nie szczepić dziecka, które nie ma jeszcze dwóch kilogramów. Jak widać przepisy swoje a praktyka jest inna. O szczepieniu dowiedziałam się miesiąc później. Dodam, że dziecko ma podejrzenie o astmę i jest alergikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwodszk Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Czy z powodu szczepienia wystąpiły jakieś powikłania, które w sposób znaczny pogorszyły jakość życia dziecka? ----http://www.adwokatodszkodowania.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Kinga R sprawa stara - sprzed prawie pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi