mateo890982 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 WitamW piątek miałem wypadek,generalnie zderzenie 4 aut,moje było ostanie,dostaliśmy w tył.Podczas wypadku nie mieliśmy ważnego przeglądu,jak to może wpłynąć na wypłatę odszkodowania?Dodam że policja po przyjeździe zabrała mi dowód i wystawiła zaświadczenie dopuszczające pojazd do ruchu na 7 dni.Po wypadku od razu na drugi dzień zrobiliśmy przegląd.Z tego co mi się wydaje, stan mojego pojazdu nie miał wpływu na przebieg kolizji.Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Twoje auto było ostatnie z tyłu? Nie bardzo rozumiem, jak było ostatnie i dostaliście z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo890982 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 W tym sensie ze bylo ostatnim poszkodowanym autem.Sprawca uderzyl w pierwsze auto,to pierwsze uderzylo w tyl nastepnego i to nastepne uderzylo w tyl mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 To brak badania technicznego w tym przypadku nie miał wpływu na powstanie zdarzenia. Winę za powstałą szkodę ponosi osoba, która kierowała pojazdem powodującym pierwsze uderzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo890982 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dziekuję za odpowiedzPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olindaa877 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Właśnie ten brak przegladu to zupelnie osobna sprawa. Za to może być kara ale nie może wykluczać uznania winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marendale Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Za sam brak przeglądu też można dostać mandat, jest to bardzo ważne żeby samochód był sprawny. Ale nie miało to wpływu na opisany wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi