EwelinaManusiak Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czy ktoś z Państwa leczył się w Polskim Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej Votum w Krakowie? Jestem po zabiegu wczepienia endoprotezy i szukam miejsca gdzie dobrze poprowadzą moją rehabilitację. Słyszałam, że mają tam dobrych specjalistów. Chciałabym potwierdzić to Państwa opiniami. Liczę na liczne komentarze, z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomkaCat Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jestem z Krakowa i słyszałam o PCRF Votum, ośrodek bardzo chwalony przez pacjentów. Sama na szczęście jestem zdrowa jak ryba i na szczęście nie potrzebowałam korzystać z ich usług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellzbieta Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Moja siostra przebywała w PCRF Votum przez pół roku. Ośrodek ten przez ten czas stał się dla mnie moim drugim domem. Zostaliśmy bardzo miło przyjęci. Personel wyrozumiały, przyjazny i profesjonalny. Nie będę się rozpisywać, to trzeba przeżyć. Wielka walka o zdrowie, intensywna praca. A to wszystko aby jej pomóc. Jestem wdzięczna całej załodze, że udało się tak dużo zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalinne Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jeżeli szukasz dobrej i fachowej rehabilitacji polecam ośrodek PCRF Votum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montre Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja korzystałem z rehabilitacji w tej klinice wraz z pobytem - miesiąc czasu, ale moje kolano jest już w pełni sprawne. Votum też pomogło mi w uzyskaniu odszkodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iga_Bednak Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Słyszałam, że mają świetnych specjalistów. Z wielkim doświadczeniem i wiedzą. Dużo osób chwali ten ośrodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaAsia Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Bardzo fajna placówka. Nowoczesny sprzęt, specjaliści z doświadczeniem i wiedzą. Personel pomocny, uprzejmy. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi