laki666 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 witammiałem pecha wjechałem w dziure na drodze powiatowej prawą stoną samochoduzgłosiłem sprawe do powiatu a oni do swojego ubezpieczyciela firma inter risk22.02.2016 wpadlem w dziure wezwalem policje która zrobiła notaki o wincydencie ja zrobiłem zdjecia dodtakowe dziury i nagrałem materiał videopojechalem do mechanika na wycene uszkodzen i cóż z przodu pekła spręzyna uszkodzony amrtyzator sachsa i blisteina miałem założone orgyginały i wachacz z tyłu z tejsamej strony uszkodzony amortyzator i felga amortyzator az wbiul sie w nadkole dziurawycena mechanika to 4200zł bo amortyzatory musi wymienic komplety był rzeczoznawcza porobił zdjecia miezył lakier i cóż przyszła wycena z 4200zł oni chca dac 1090zł z czesci co były opisane uzwglednili amrtyzator 50 firmy kayab procent i wachacz 50 procent plus robocizna i roboty dodtakoweodwołałem sie przyjechał dzis 2 raz rzeczoznawca przyjechał i na warszta samochód rozebrany cały porobione zdjecia co uszkodzone jakie amrortyza firmy zdjecia felg i uszkodzen a on stwierdził że amrtyzator wylało z przodu ale to nie od dziury tylko od zuzucia nadmienie ze z drugiej strony był dobryz tyłu stwierdział ze amortyzator uszjkodzo bo zobaczył troche korozji i stwierdza ze to nie musio być przyczyna takich uszkjodzeń wjechanie w dziure prosze o pmoc czy ubezpieczyciel może amortyzatory liczyc po 50 procent wartosci i to na zamiennikachjeżeli częsci jakie wkłądałem amortyzatory byłuy oryginalne bmw sachsa i blisteinprosze o pomoc bo cos tu smierdzi mało tego stawke godziono roboczą policzyli 56 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olindaa877 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nie może Ci liczyć jakiś innych zamienników...masz papiery na te amortyzatory FV itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi