ogor0973 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 WitamDwa tygodnie temu złamałem kręgosłup szyjny skacząc na trampolinach.Miejsce Hangar 646 na Mokotowie, podczas skoków niefortunnie upadłem na głowę, efekt: złamanie dwóch kręgów szyjnych z przemieszczeniem. Przeszedłem operację dzięki, której mogę chodzić. Chodzę teraz w kołnierzu a niedługo czeka mnie rehabilitacja.Moje pytanie dotyczy gdzie mogę teraz starać się o odszkodowanie???W pracy mam umowę hybrydę (zlecenie + dzieło), która zapewnia podstawowe ubezpieczenie chorobowe.W Hangarze kupując bilety musiałem zaakceptować regulamin, w którym jest zapis, że użytkownik wchodzi na własną odpowiedzialność a hangar nie ponosi odpowiedzialności za szkody fizyczne i urazy ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina.001 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam,czy na miejscu sporządzono kartę wypadku, albo jakąś notatkę potwierdzającą zdarzenie? Istnieje możliwość ubiegania się o odszkodowanie, jeżeli doszło do zdarzenia w wyniku zaniedbań obowiązków ciążących na placówce oświatowej. Zapraszam do kontaktu chętnie zweryfikuje sprawę i odpowiem na pytaniatel. 665-414-020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina.001 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam,czy na miejscu sporządzono kartę wypadku, albo jakąś notatkę potwierdzającą zdarzenie? Istnieje możliwość ubiegania się o odszkodowanie, jeżeli doszło do zdarzenia w wyniku zaniedbań obowiązków ciążących na placówce oświatowej. Zapraszam do kontaktu chętnie zweryfikuje sprawę i odpowiem na pytaniatel. 665-414-020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi