predus Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witammiesiąc temu miałam wypadek samochodowy.sprawca uderzyl w mój lewy bok samochodu z dużą siłąmiałam silne bóle pleców i szyji oraz silne bóle głowyw rezonansie wyszło - zniesienie fizjologicznej lordozy kregosłupa szyjnego.widoczna dwuboczna wieksza po lewej stronie wypuklina krążka międzykręgowego C4 / C5 zwęzająca dyskretnie otwory międzykręgowe. drobne osteofity na tylnych krawedziach trzonów kręgów szyjnych - czy to wynik wypadku?czy należy mi się za to jakieś odszkodowanie?na miejscu była Policja.czy nalezy mi sie jakies odszkodowanie z pracy - wypadek miał miejsce podczas jazdy do pracypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjed Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 W razie wypadku w drodze do pracy lub z pracy nie przysługuje niestety poszkodowanemu jednorazowe odszkodowanie z ZUS. Przysługuje za to zasiłek chorobowy 100% . W razie stwierdzenia winy sprawcy( notatka policyjna), przysługuje świadczenie z polisy OC sprawcy. Poza tym, należy się wypłata z Pani polisy NNW. Mogę pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomagam4 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi