winek Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam miałem wypadek podczas pracy i BHP-owiec powiedział ze niema czynnika zewnętrznego.Otóż schodziłem ze schodów ażurowych schody były czyste, źle stanąłem na schodzie objechałem, odruchowo chwyciłem się barierki żeby nie spaść, pociągło mnie na dół i w taki sposób mam zwichnięcie przednie stawu ramiennego. i moje pytanie brzmi czy "niefortunny odruch pracownika" można zaliczyć jako czynnik zewnętrznyczy macie jakieś inne pomysły Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1980 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Myślę, że ma rację i jest to wypadek z winy pracownika. Dlatego warto zapoznać się ze wszystkimi zasadami bezpieczeństwa na stanowisku pracy, żeby uniknąć takich wypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1980 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Myślę, że ma rację i jest to wypadek z winy pracownika. Dlatego warto zapoznać się ze wszystkimi zasadami bezpieczeństwa na stanowisku pracy, żeby uniknąć takich wypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwin Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Można by ewentualnie sprawdzić, czy konstrukcja, powierzchnie są bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi