maciek313 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Pozdrawiam serdecznie mam takie pytankoOK rok temu miałem wypadek komunikacyjny jako pasażer nie z naszej winy ale to wszystko jest w trakcie nastepni biegli sądowi.Mianowicie znalazłem forme która odzyskuje odszkodowania podpisałem umowę9 mies temu twierdzila firma że na tą chwilę nie są w stanie wynegocjować części pieniędzy mam trudną sytuację niech cos wymysla po tel dowiaduje się że jeszcze są w trakcie realizacji to było pod koniec grudnia 2016r postanowiłem napisać meyla do ubespieczalni odeslali mi pismo na którym było iż na ten moment czekają na sprawę w sądzie a kwota jaka została wyplacona zaliczka na ten moment 100 00 zł dokonano w listopadzie 2016r.Ale zapewniali mnie że jeszcze nic nie dostali czy na tej podstawce mogę wypowiedzieć umowę bez ponoszenia kosztów w umowę jest zapisane że jakiekolwiek pieniądze zostaną przelane na moje konto w ciągu 7 dni roboczych minęło już 36 dni roboczych sprawa w sądzie opłacona czekamy na termin rozprawy przeciwko ubespieczalni co mogę zrobić proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Niewywiązanie się pełnomocnika z takiego obowiązku z całą pewnością stanowi istotne naruszenie postanowień umowy a co za tym idzie daje podstawę do rozwiązania umowy bez zachowania okresu wypowiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 MichalJurkowski - pomóż na forum a nie zaśmiecam spamem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi